IT dokumentacija

U poslednjih nekoliko godina IT sektor predstavlja najbrže rastuću granu industrije. Primera radi, IT kompanije u Srbiji su  2013. godine izvezle  softvere u iznosu od 250 miliona evra, što predstavlja porast od 30 posto u odnosu na 2012. godinu. I dok sa jedne strane imamo univerzalan jezik kompjuterskih kodova, sa druge strane imamo situaciju gde je otvoreno svetsko tržište stvorilo prostor za sve veću ulogu prevodilačkih kompanija u IT sektoru.

Kompanija „Mediante” razume koliko je dobar prevod važan kako bi se jedan novi proizvod lansirao na tržište. Sadržaj i značaj novog proizvoda treba da bude razumljiv korisnicima širom sveta, a u tome može da Vam pomogne samo profesionalan prevodilac.

Zahvaljujući iskusnim prevodiocima i naprednoj tehnologiji, „Mediante” ima kapacitete da se u kratkom roku izbori sa velikim i složenim IT projektima koji zahtevaju prevođenje na većinu svetskih jezika.

Tokom višegodišnjeg poslovanja preveli smo veliki broj programa i dokumenata za potrebe naših klijenata. Među njima su razne softver dokumentacije i uputstva za korisnike, tutorijali, programi za e-učenje i web sajtovi.