Kursevi engleskog jezika na Malti

S obzirom da engleski jezik u sve većoj meri postaje jezik globalne komunikacije, centar za učenje engleskog jezika, Global Village Malta, svoje polaznike priprema na život neprestanog sticanja znanja, kulturne svestranosti i profesionalnog uspeha.

malta

Global Village Malta se nalazi u zalivu Sent Pol 2 minuta hoda od obale, nedaleko od najboljih peščanih plaža na Malti. Zaliv Sent Pol se takođe ponosi šetalištem uz morsku obalu sa mnoštvom pabova i restorana, kafea, diskoteka, bioskopom i kazionom.

Školski objekat sadrži 11 svetlih i potpuno klimatizovanih učionica, internet kafe, prostorije za odmor i čitanje, kafeteriju i prostranu terasu sa spektakularnim pogledom na zaliv i Mediteransko more.

Kvalifikovani predavači i osoblje su doprineli reputaciji škole u pogledu akademske kompetentnosti sa visokim stepenom zadovoljenja potreba i zahteva polaznika. Polaznike iz 35 zemalja koji stvaraju multikulturalno okruženje privlači širok izbor kurseva i uzbudljive vannastavne aktivnosti.

Za više informacija posetite direktno http://www.gvmalta.com, pišite nam na našu e-mail adresu info@mediante.rs ili nas kontaktirajte na neki od telefona info-centra.