O Nama

SVEOBUHVATNE PREVODILAČKE USLUGE NA TERITORIJI SRBIJE I U INOSTRANSTVU

Mediante je kompanija koja pruža sveobuhvatne prevodilačke usluge na teritoriji Srbije i u inostranstvu.

Danas, kada većina firmi ima poslovne kontakte sa inostranstvom ili planira da se uključi na međunarodno tržište, profesionalna pomoć u komunikaciji na stranom jeziku je neophodna.
Nesporazumi koji ponekad nastaju kao rezultat loše prevedenih dokumenata mogu da ugroze Vaš odnos sa klijentom, identitet Vašeg brenda, i umanje Vam kredibilitet.
Zašto da nepotrebno rizikujete svoj internacionalni imidž? Angažujte našu prevodilačku kompaniju, i omogućite sebi sigurnu komunikaciju sa poslovnim partnerima iz inostranstva.

Zašto da izaberete baš nas?

Izuzetan kvalitet uz konkurentne cene. Saznajte više o nama i principima našeg rada ovde.
Usluge prevođenja sa i na većinu svetskih jezika, bilo da je u pitanju prevod sa srpskog, ili kombinacija dva strana jezika. Da biste videli listu jezika, idite na jezici
Strogo poštovanje i zaštita poverljivih podataka klijenta.
Sa svim našim zaposlenima i spoljnim saradnicima kao dodatak standardnom ugovoru imamo potpisan poseban sporazum o čuvanju poverljivih podataka.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo saradnju – bez obzira na to gde se nalazite.

Prihvatamo narudžbine na svim tipovima medija – papir, disk, CD, fleš kartice, i u svakoj formi. Gotov prevod isporučujemo na željeni način i u željenoj formi.
Prevedeni tekst šaljemo klijentu putem e-maila, kurirom, poštom, DHL-om, u zavisnosti od forme i hitnosti prevoda ili mesta gde se klijent nalazi.
Zahvaljujući našoj poslovnosti i kvalitetu naših prevoda beležimo stalni rast broja domaćih i stranih kompanija sa kojima sarađujemo, a samim tim i broja prevodilaca sa kojima sarađujemo.